WeGGeef Bon

Met ingang van 1 januari 2020 ben ik gestart met de massage WeGGeef Bon.

Een leuk idee (overigens niet door mezelf bedacht 🙂 ) waar iedereen benefit van heeft. Jij en ik. Jij omdat je een 30 minuten massage ontvangt zonder deze te hoeven betalen. Ik omdat ik je kennis kan laten maken met mij en mijn massages.

Uiteraard hoop ik dat je hierna zo enthousiast bent dat je terug komt Daar zal ik niet om liegen. Dit is echter geen verplichting. Daarnaast vind ik het fijn dat op deze manier ook de minder bedeelde mens een massage kan ontvangen. Want wees nou eerlijk; wie wil dat nou niet?!!

In januari ben ik gestart middels een loting met de eerste WeGGeef massage. Deze cliënt kreeg na afloop de WeGGeef Bon mee.

Hoe werkt?

Het is een ongoing systeem. Degene die de massage heeft ontvangen geeft de WeGGeef Bon door aan iemand waarvan hij/zij denkt dat deze hem verdient ter verrassing, ontspanning, kennismaking of iets anders.

Deze 30 minuten massage vindt elke maand plaats. Mocht jij deze fantastische WeGGeef Bon ontvangen hebben neem dan contact met me op zodat we een afspraak kunnen plannen.

Wie weet ben jij wel de volgende?