Leonie van der Zon

Mijn naam is Leonie van der Zon en ik ben eigenaar van Praktijk Zonlicht.

Ik kom uit een groot gezin en ben de jongste van 5 kinderen. Door het werk van mijn vader hebben we in mijn jeugd in diverse landen en continenten gewoond. Hierdoor kwam ik al jong in contact met verschillende mensen en culturen. Door al deze ervaringen in diverse landen heb ik vaak afscheid moeten nemen en opnieuw relaties leren aangaan. Ook heb ik een brede kijk op mensen en hun levenswijze gekregen.

Door mijn interesse besloot ik de 4-jarige beroepsopleiding Core-energetisch therapeut te gaan volgen. Dit gaf mij het inzicht dat werken met mensen, ze begeleiden in hun proces van bewustwording, zelfreflectie en eigen liefde mijn pad is. Iets wat alleen maar sterker is geworden na diverse persoonlijke gebeurtenissen in mijn leven.

Zo kwam ik in aanraking met de opleiding voor integratieve massage. Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarin liefde en respect voor de mens en zijn lichaam voorop staan. Het helpt om lichamelijk en geestelijk te ontspannen, overtollige stress te verwijderen en energieblokkades te verminderen.

Door de opleiding Magnetiseren te volgen in 2021, kwam ik uit waar ik heen wil. Deze manier van werken past bij mij. Werkend met de energie velden, auralagen en chakra’s om je heen. Voelend waar de energie niet stroomt, blokkeert en vervuilt is. Naar opnieuw stromen in vrijheid en liefde.

Mijn wens is om jou thuis te laten komen in je eigen lichaam en opnieuw in contact te brengen met je innerlijke levenskracht, licht en liefde.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT Collectief Alternatieve Therapeuten.