Magnetiseren behandeling

Veel mensen weten niet dat vastzittende emoties hun oorsprong hebben in de energielagen om je heen. Hier begint het. Hier stagneert je stroming en als dit maar lang genoeg duurt zal dit zijn weerga hebben in je fysieke lichaam. 

De pijn zal zich wortelen en verankeren. Het weefsel spant zich aan, verstart en verzuurt. Dit zorgt ervoor dat er moeizaam of geen stroming meer plaatsvindt.

Klachten als hoofdpijn, spierklachten, reumatische aandoeningen, stress, vermoeidheid (na ziekte, operatie of moeilijke periode), fysieke en/of emotionele pijn bij (chronische) klachten kunnen hieruit voortkomen.

Bovendien is de kans groot dat er openingen/gaten in je auraveld ontstaan. Er zal sneller energie van anderen naar binnen (kunnen) stromen. Iets wat zeker invloed heeft op je zijn en je levensenergie.

Hoe mooi zou het fijn als er iemand is die je hierbij tot steun kan zijn. Iemand die “vraagt” aan je lichaam en ziel wat het is dat je nu nodig hebt. Ik bied je deze steun aan middels een behandeling magnetiseren.

De kosten bedragen 80,00 euro per behandeling.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.