Praktische info

Data weekenden- losse modules.
1e weekend – De verkenning: 8-10 november 2024
2e weekend – De beweging: 10-12 januari 2025
3e weekend – De blokkade: 14-16 maart 2025
4e weekend – De grens: 9-11 mei 2025
5e weekend – De verbinding: juni 2025

Data jaargroep- start februari 2025.

Locatie en aanvang:
De sfeervolle boerderij, recent met zorg verbouwd, ’t Hof van Wespert in Westdorp (DR). Verblijf op 2-persoonskamer (met enkele bedden). Aankomst vrijdagavond, na het avondeten maar wel graag voor het slapengaan 🙂


Op vrijdagavond wordt er niet “gewerkt” in en met de groep. Deze avond is vrij. Fijn om even “aan te komen” op de locatie, je slaapplek in te ruimen en alvast een beetje uit te loggen van de dagelijkse beslommeringen. We starten zaterdagochtend om 10.00 uur.

Prijs:
All in, voor jaargroep, 5 weekenden, € 1.499,=.
Dit is inclusief begeleiding, logies en eten/drinken. Aankomst vrijdagavond, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner. Koffie, thee en water. Na aanbetaling van € 250,= wordt je inschrijving definitief.

All in, voor losse module, € 399,=.
Dit is inclusief begeleiding, logies en eten/drinken. Aankomst vrijdagavond, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner. Koffie, thee en water.

Kennismakingsgesprek:
We hebben een kennismakingsgesprek voor de definitieve deelname aan de jaargroep. Dit doen we om de verwachtingen over en weer helder te hebben/krijgen. Dit is geheel vrijblijvend.

De losse modules en de jaargroep worden geleid door Leonie van der Zon en Harry Scholtens.

Leonie van der Zon kwam zo’n 20 jaar geleden in aanraking met lichaamswerk. Dit deed haar zo beseffen dat de weg naar ontspanning, naar vrijheid, naar liefde, een weg is via je lichaam en je hart. Opleidingen volgden. Core Energetische Therapeut, integratief masseur en magnetiseur. In haar werk combineert zij haar kennis en (levens)ervaring met heldervoelendheid. Sinds 2012 doet zij dit vanuit haar eigen praktijk, waarin zij zich de laatste jaren richt op masseren en energiewerk.

Haar intentie is mensen begeleiden om meer thuis te komen in hun lichaam en ze opnieuw in contact te brengen met hun levensenergie, kracht, licht en liefde. 

Harry Scholtens heeft ruim 20 jaar ervaring met lichaamswerk. De Integratieve Massage is zijn basis. Vervolgens volgde hij diverse lichaamsgerichte opleidingen. Ook heeft hij ervaring met opstellingen. Harry is een enthousiast Bio-danser. Optimisme en levensvreugde zijn kenmerkend voor hem. Zijn stelling is dat aanraking in verbinding veel meer effect heeft dan duizenden woorden.

Zijn intentie is om mensen van aanraking te laten genieten in contact met zichzelf en de ander.

En vanzelfsprekend; we vertrouwen erop dat je respectvol en integer omgaat met je groepsgenoten.