LichtLeven

Dit woord kwam bij me binnen, denkend over een passende naam. Direct erop verscheen er een glimlach op mijn gezicht en kwam er een warm gevoel in mijn buik. Yes, dit klopt.

Mijn intentie is een veilige plek creëren waar je online of in levenden lijve aanwezig kunt zijn bij een maandelijks samenzijn, LichtLeven. Een plek die je stimuleert, steunt, tijd en inzicht geeft, vertrouwen en blijdschap. Een plek waar je verantwoordelijkheid neemt voor je leven in zachtheid naar jezelf.

WAT BRENGT HET JOU?

#Verbinding met je lichaam en je diepere weten. Middels meditatie en visualisatie kom je in contact met je lichaam en je diepere weten. Dit alles in wordt gecreëerd op een fijne, rustige plek in je eigen huis of in de fijne ruimte bij Sansoma in Doorn.

#Vertrouwen in jezelf en de weg die je gaat. De kunst van het leven hier op aarde is contact te houden met jezelf, met wie je werkelijk bent. Deze maandelijkse samenkomsten helpen je hierbij. Om jezelf te voelen en vertrouwen hebben in wat je voelt.

#Ondersteuning voelen. Ieder mens heeft het nodig om zich gesteund te voelen in zijn/haar leven. Het mooie van dit concept is dat je voor jezelf deelneemt maar door het horen van de andere zul je dingen herkennen maar ook nieuwe dingen horen, wat steunend en stimulerend voor je kan werken.

#Loslaten van wat je niet meer dient. Soms kom je op een punt aan in je leven waarbij je eigenlijk diep van binnen weet dat je een keuze moet maken. Vaak komt dit neer op het loslaten van iets. Dit is niet iets wat je in één dag doet. Dit kost tijd. Wat hierin belangrijk is, is dat je écht kiest. Dat je verantwoordelijkheid neemt voor die keuze. LichtLeven kan je helpen om meer inzicht te krijgen in dit proces en als het moment daar is, om het ook daadwerkelijk los te laten.

#Opschoning van energieën. Jezelf en je omgeving reinigen en schoonmaken wordt vaak gezien als abracadabra. Toch is dit geen overbodige luxe. Ik zal de energie om je heen (of dit nu online is of in levenden lijve) middels een reinigingsritueel schoonmaken. Iedere maand.

Wat zijn de data?

Alle LichtLeven samenkomsten zijn op vrijdag. Eén keer per maand, in of rond de volle maan van die maand. De eerste keer is op vrijdag 26 februari. De andere data van dit jaar zijn: 26 maart, 30 april, 28 mei, 25 juni, 23 juli, 20 augustus, 24 september, 22 oktober, 19 november en als laatste 17 december.

Het tijdstip?

Van 10.00 – 12.00 uur. Als je kiest voor de live versie in Doorn bij Sansoma. Van 20.00 – 22.00 uur. Als je kiest voor de online Zoom versie.

Wat zijn de kosten?

  • € 30,00 per keer
  • Halfjaar betaling 6 x € 30,00 = € 180,00. Dit is inclusief een 30 minuten massage of 30 minuten Zoom coach/ondersteuningssessie.
  • Betaling ineens 11 x € 30,00 = € 330,00. Dit is inclusief een 60 minuten massage of 60 minuten Zoom coach/ondersteuningssessie.

Ja, ik meld me aan voor LichtLeven.