LichtLeven ~ september ~

21 september 2021 volle maan, de Oogstmaan, in teken van Vissen. Onsterfelijkheid.

Wat betekent dat eigenlijk, een volle maan in het teken van de Vissen?

Vissen zijn intuïtief, dromerig en gevoelig. Deze eigenschappen worden tijdens de volle maan versterkt. Dus – of je nu Vissen bent of niet – met de volle maan in dit teken voel jij ook deze energie.

De uitdaging van de Vissen energie is om daadwerkelijk in het hier en nu te blijven en niet weg te drijven op een droomwolk. Daarnaast zijn Vissen zo gevoelig en empathisch dat het makkelijk blend met andere energie.

De volle Oogstmaan valt rond het begin van de herfst. Het is daarmee een feest van oogst en dankbaarheid. In Engeland is de Harvest Moon een begrip gebleven. Als eind september de laatste oogsten werden binnengehaald maakte men dankbaar gebruik van het licht van de maan om tot laat door te werken. Als de oogst binnen was werd het feest van de Oogstmaan gevierd.

De essentie van deze maan gaat over de grote lijn. De oogstmaan geeft inzichten over de cyclus van het bestaan. De oogst van nu is het zaad voor later. Je kunt nu bekijken wat er genoeg waarde heeft om als zaad voor de toekomst te dienen en wat je niet langer nodig hebt om opnieuw geboren te laten worden in de volgende cycli. Vraag de oogstmaan om je hier inzichten in te geven.

LichtLeven is hier een mooi moment voor.

Gebruik de energie van de volle maan en ervaar de zachtheid waarin dit kan.

Op 24 september is er weer een Lichtleven. Het 3-luik van meditatie, visualisatie en een reinigingsritueel geeft rust, bemoediging en vaak helderheid. Je zult de nieuwe maand opgeschoond tegemoet treden.

Wil je dit ervaren? Er is deze keer maar 1 mogelijkheid:

-Live bij Sansoma van 10.00 tot 12.00 uur