LichtLeven ~ mei ~

26 mei 2021 volle maan, de “Grasmaan” in teken van de Boogschutter.

Wat betekent dat eigenlijk, een volle maan in het teken van de Boogschutter?

Een Boogschutter (vuurteken) is onafhankelijk, vrijheidslievend, enthousiast en kan goed de grote lijnen zien. Daarnaast is een Boogschutter, impulsief, slordig en weinig emotioneel. De energie van de volle maan in Boogschutter zorgt ervoor dat je optimistisch bent en eerder buiten je comfort zone gaat dan normaal.

De natuur is volledig tot leven gekomen en het gras is ondertussen al menigmaal gemaaid. Voor onze voorouders werd voedsel minder schaars maar ook voor ons kondigt de maan van mei een hoopvolle periode aan. De zaden van de gewassen zijn ondertussen ontkiemd en groeien stevig door, de bloemen beloven ons vruchten, en de natuur is vanaf nu minder kwetsbaar.

Daarom staat deze volle maan, de Grasmaan, voor groei.

Het is een vreugdevolle tijd van hoop, belofte, licht en warmte.

Nu is een mooi moment om stil te staan bij de plannen die je in werking hebt gezet en die nog steeds groeiende zijn. Om deze te voeden met je dankbaarheid en liefde. Maar ook om stil te staan bij wat er in je omgeving of in de wereld goed gaat.

Gebruik de energie van de volle maan en ervaar de zachtheid waarin dit kan.

Op 28 mei is er namelijk weer een Lichtleven. Het 3-luik van meditatie, visualisatie en een reinigingsritueel geeft rust, bemoediging en vaak helderheid. Je zult de nieuwe maand opgeschoond tegemoet treden.

Wil je dit ervaren? Er zijn 2 mogelijkheden:

-Live bij Sansoma van 10.00 tot 12.00 uur of

-Online via Zoom van 20.00 tot 22.00 uur.

Ja, ik meld me aan voor LichtLeven van mei.