LichtLeven ~ juni ~

24 juni 2021 volle maan, de “Plantmaan” in teken van de Steenbok. Bestemming.

Wat betekent dat eigenlijk, een volle maan in het teken van de Steenbok?

Een Steenbok (aarde element) is betrouwbaar, ambitieus en een goede leider. Maar een Steenbok kan ook een behoorlijke controle freak zijn, bekrompen denkwijzen hebben en emotioneel wat geremd zijn.

De energie van deze volle maan laat je dichtbij jezelf blijven. Je mag varen op je eigen normen en waarden.

De Plantmaan van juni valt rond Midzomer. Bij de Midzomerfeesten gaat het om een viering van de groeikracht die op zijn hoogtepunt is en tegelijk een halt wordt toegeroepen. De Plantmaan heeft dan ook niet in de eerste plaats te maken met groei, zoals de Grasmaan van mei, maar met het vinden van een definitieve bestemming.

Spiritueel gezien bevordert deze maan rust. Ze staat voor gestage groei en verandering, en soms staat ze zelfs voor het naderbij komen van de voltooiing of eindbestemming van voornemens en plannen die je onder de vorige manen hebt ontwikkeld.

Wat heeft voor jou inmiddels vaste vormen gekregen? Wat is het dat nu een definitieve plek of plaats heeft gekregen in je leven?

LichtLeven is een mooi moment om hierbij stil te staan. Gebruik de energie van de volle maan en ervaar de zachtheid waarin dit kan.

Op 25 juni is er weer een Lichtleven. Het 3-luik van meditatie, visualisatie en een reinigingsritueel geeft rust, bemoediging en vaak helderheid. Je zult de nieuwe maand opgeschoond tegemoet treden.

Wil je dit ervaren? Er zijn 2 mogelijkheden:

-Live bij Sansoma van 10.00 tot 12.00 uur of

-Online via Zoom van 20.00 tot 22.00 uur.

Ja, ik meld me aan voor LichtLeven van juni.