LichtLeven ~ augustus ~

22 augustus 2021 volle maan, de maan van het Weerlicht, in teken van de Waterman. Wijsheid.

Deze volle maan in augustus staat ook nog in Waterman. De energie van juli zet zich nog even door in deze maand. Toch zal de energie zich wel anders uiten omdat de zon op 22 augustus in Maagd (lucht element) staat terwijl de zon tijdens vorige volle maan in Leeuw (vuur element) staat.

Als de maan zich bevindt in een luchtteken (tweelingen, weegschaal, waterman) dan zal je over het algemeen mentaal reageren, de gesprekspartner dus bij uitstek.

Kernwoorden die bij deze maan passen zijn; Idealen – Rebellie – het grote geheel. Het is een mooie maan om te overdenken wat je zoal hebt geoogst en spiritueel verkregen hebt de afgelopen periode.

Het gaat erom de samenhang te zien van alle losse dingen waaruit het leven bestaat. Niets staat alleen op zichzelf, maar is verbonden als een groot Geheel en kan ook niet zonder dit geheel bestaan.

Dit geldt ook voor ons innerlijk, dit bestaat ook uit losse patronen, gevoelens en emoties, maar vormt met elkaar wel jouw hele Zijn. Niets bestaat zonder het andere.

De essentie van deze maan gaat over wijsheid. Voor een probleem waar je lang mee geworsteld hebt, is een verrassend eenvoudige oplossing als je eenmaal door hebt hoe het in elkaar zit.

LichtLeven is een mooi moment om hierbij stil te staan. Gebruik de energie van de volle maan en ervaar de zachtheid waarin dit kan.

Op 20 augustus is er weer een Lichtleven. Het 3-luik van meditatie, visualisatie en een reinigingsritueel geeft rust, bemoediging en vaak helderheid. Je zult de nieuwe maand opgeschoond tegemoet treden.

Wil je dit ervaren? Er zijn 2 mogelijkheden:

-Live bij Sansoma van 10.00 tot 12.00 uur of

-Online via Zoom van 20.00 tot 22.00 uur.

Ja, ik meld me aan voor LichtLeven van augustus.