LichtLeven ~ april ~

27 april 2021 volle maan, de “maan van de wedergeboorte” in teken van de Schorpioen.

Wat betekent dat eigenlijk, een volle maan in het teken van de Schorpioen?

Het waterteken Schorpioen, is dynamisch, gepassioneerd en heeft een sterk psychologisch inzicht. Daarnaast is de Schorpioen ook emotioneel argwanend, onbuigzaam en heeft de neiging tot geobsedeerd gedrag.

En – of je nu Schorpioen bent of niet – met de volle maan in dit teken voel jij ook deze energie. Deze energie kan je passie doen toenemen maar kan er ook voor zorgen dat je wat meer wrokkig bent dan normaal. Leuk om eens voor jezelf waar te nemen of je deze invloed voelt en merkt.

De volle maan van april wordt ook wel de maan der ontwaking of wedergeboorte genoemd. Deze ontwaking, wedergeboorte is van grote essentie in de natuur en dus ook bij onszelf.

Elke vernieuwing of verandering heeft zijn prijs. Dat is de essentie van deze maan. Om wedergeboren te worden is het nodig om eerst te sterven, los te laten. Het hele proces van afsterven is nodig om iets anders weer herboren te laten worden. Oude deuren moeten dicht voordat nieuwe open kunnen.

Hoe zit dat bij jou? Welke deuren kan of wil je maar niet dichtdoen? Heb je moeite om dingen af te sluiten en los te laten?

Gebruik de energie van de volle maan en ervaar de zachtheid waarin dit kan.

Op 30 april is er namelijk weer een Lichtleven. Het 3-luik van meditatie, visualisatie en een reinigingsritueel geeft rust, bemoediging en vaak helderheid. Je zult de nieuwe maand opgeschoond tegemoet treden.

Wil je dit ervaren? Er zijn 2 mogelijkheden:

-Live bij Sansoma  van 10.00 tot 12.00 uur of

-Online via Zoom van 20.00 tot 22.00 uur.

Ja, ik meld me aan voor LichtLeven van april.