Individuele begeleiding

Ontspannen

Houd je je spieren aangespannen, is je ademhaling licht en hoog, leef je in je hoofd? Dan is de kans groot dat je het contact met je lichaam en hart kwijt raakt. Toch presteer je nog steeds prima en werk je netjes al je afspraken af. Alles gaat door maar toch voel je het niet écht. Het leven en jezelf.

Of misschien ben je reeds door deze fase heen en komt er niets meer uit je handen. Je automatische piloot heeft met zijn schietstoel besloten hier niet langer aan deel te nemen. Einde oefening. Je landt en raakt de bodem.

Compassie

Leven en weinig voelen. Of leven en juist heel veel voelen maar daar geen weg mee weten. Hoe dan ook, je hebt besloten bewust of onbewust om er niets meer in of uit te laten. Je verhardt, naar jezelf en naar de ander. Om bij de reden hiervan te komen is compassie nodig. Compassie voor jezelf.

Als Energetisch therapeut begeleid ik je in het proces van verzachting. Verzachting van je lichaam, van hoe je naar jezelf kijkt en dus indirect ook naar de ander.

Naast mijn kennis gebruik ik mijn (levens)ervaring en intuïtie om samen te kijken naar wat er wel en niet stroomt. Waarin je vastloopt en hoe je je levensenergie en liefde weer kunt hervinden en aanboren.

Interesse? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit is geheel vrijblijvend. Dan kijken we samen naar waar je tegenaan loopt en wat ik hierin zou kunnen betekenen. Dit gesprek kan online.

Uurtarief 85,00 euro.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Ervaring individuele therapie

“Ik heb Leonie leren kennen als een warme, betrokken persoonlijkheid met oprechte interesse en aandacht. Ze is een fijne therapeut die integer en respectvol is. En ze heeft humor, ook niet onbelangrijk! Ik heb veel inzichten door haar mogen ontvangen”. S.H. uit Baarn