Specials

Relax

Speciaal voor jou samengesteld; Relax. Bestaande uit een massage van 90 minuten gevolgd door een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers. Na de massage is er tijd om nog wat na te genieten en rustig aan weer op te starten. Je zult zien; ontspanning ten top! Totaal tijdsduur 2 uur.  

Relax kost 115,00 euro 

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

ALL in 1

• Tijd voor een gesprek

Deze special bestaat uit een 2-tal afspraken waarbij je start (onder het genot van een lekkere kop koffie of thee) met een uur waarin er alle tijd en aandacht is voor jou om te praten, te huilen, te lachen, of wat er ook aan de oppervlakte wil komen op dat moment. Het uitspreken van je gedachten, het opnieuw contact maken met je verlangen, helpt je om tot nieuwe inzichten te komen. Het brengt rust in je hoofd.

• Ontspanningsmassage

Hierna is het tijd voor stilte. Voor voelen hoe het met je lichaam gaat. Voor uit je hoofd in je lijf. Deze heerlijke ontspanningsmassage duurt 60 minuten en wordt gegeven aansluitend na het gesprek.

• TRE Trauma/Tension release exercises

Het 2e en het laatste deel betreft een kennismakingssessie TRE van 90 minuten. Tijdens deze sessie nemen we de oefeningen stap voor stap door zodat je ze met mijn ondersteuning zelf kunt ervaren.

Na afloop van deze All in 1 heb je geleerd om de opgebouwde spanningen in je spieren los te laten middels de TRE oefeningen, heb je ervaren dat massage/aanraking kalmerend werkt op je zenuwstelsel en heb je een aantal bruikbare tips om beter voor jezelf te zorgen.

All in 1 kost 220,00 euro.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Twijfel je over welke Special of massage het beste aansluit bij wat je nu nodig hebt ? Mail of bel me zodat we kunnen overleggen wat het beste bij je past.