SANSOMA Festival verplaatst

Door de recente ontwikkelingen inzake het Corona virus is het Sansoma Festival verplaatst naar 19 en 20 september 2020!

Inschrijven kan vanaf augustus. Op de website staat het workshop programma. Neem een kijkje en laat je verrassen door het enorme aanbod!

Ook zullen er stands zijn waar je persoonlijk kennis kunt maken met de mensen die werken in Sansoma en vol passie hun werk doen.

Naast dat ik er beide dagen sta met mijn stand, zal ik op zaterdag en zondag een aantal kennismakingsmassages geven in mijn fijne ruimte op de 1e verdieping. Je kan dan kiezen uit een voeten-, of body puls massage.

Zondag 20 september geef ik om 11.15 uur het Nieuwe maan ritueel. Een mooi ritueel waarin er tijd is om te voelen en stil te staan bij wat je écht wilt. Wat voor doel of doelen wil jij voor de komende periode stellen? De periode van de Nieuwe maan is hier een perfecte tijd voor.

Zaterdag 19 september geef ik samen met mijn collega Maaike Storm om 12.00 uur een workshop Core Energetica. Een uur waarin je spelenderwijs kennis kunt maken met deze vorm van lichaamsgerichte therapie.

Om dit Festival feestelijk af te sluiten geef ik aan het eind van het weekend een gratis massage weg van 60 minuten! Het enige wat je hoeft te doen is je naam en mailadres achterlaten in de grote glazen vaas bij mijn stand. Ik zal daar zondag 20 september rond 16.00 uur een winnaar uit trekken.