Zonlicht is heerlijk


Aanbod


Integratieve Massage

Integratieve massage is een ontspanningsmassage vanuit de holistische benadering. Dat wil zeggen dat lichaam, geest en ziel als één geheel worden gezien. Het is een aandachts- en respectvolle massage die voor elke persoon kan worden aangepast naar wat er nodig is. Er is toegewijde aandacht voor je lichaam en voor jou als mens. Je wordt aangeraakt en voelt je “geraakt”. Mijn intentie is om vanuit mijn hart te werken en woordeloos te helen door jou liefdevol te ontmoeten. Voor de duidelijkheid: Ik geef géén erotische of tantrische massages. Bij deze massage worden er drie volledig verschillende massagevormen samengesmolten tot één geheel.

  1. Ik begin met een 'dynamische massage'. Op zachte en ritmische wijze wordt je lichaam gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit opent op een diep niveau en ontspant.
  2. Daarna ontvang je met warme olie een 'intuïtieve massage'; Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties voelen teder aan en dragen bij aan een weldaad voor lichaam en geest.
  3. Tenslotte eindig ik met een 'polariteitsmassage'. Doordat ik mijn handen zachtjes op verschillende plaatsen neerleg kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen.

Een volledige lichaamsmassage duurt circa 75 minuten en wordt afgestemd op jouw lichaam. Tijdens de massage zal je lichaam toegedekt worden met warme doeken. Houd voor je planning rekening met zo’n 15 tot 30 minuten extra per sessie (bovenop de genoemde tijdsduur), vanwege voorgesprek, na tijd en omkleden.
Een deelmassage b.v. rug, nek, schouders en armen is ook mogelijk.
Voor meer informatie over integratieve massage en het Netwerk van Integratieve masseurs & masseuses in Nederland en België, zie www.i-massage.nl


Dynamische massage
Dynamische massage is een ontspanningsmassage waarbij op zachte en ritmische wijze je lichaam gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud wordt. Dit opent op een diep niveau en ontspant. Door de vloeiende golfbeweging werkt deze techniek door in het hele lichaam.  Deze massage wordt gegeven over de kleding heen.


Intuïtieve (klassieke) massage
Bij intuïtieve massage worden de bekende klassieke massagetechnieken, zoals lange, rustige strijkingen en diepere knedingen toegepast. Het is een holistische massage die erop gericht is om lichaam en geest te laten ontspannen. Gebruikmakend van verwarmde olie masseer ik vanuit mijn intuitie met aandacht en respect voor jou.

Voeten & Ontmoeten
Een voetmassage (30 minuten) waarbij de voeten om de beurt gemasseerd worden met warme olie. Indien gewenst is er voorafgaand of aansluitend tijd voor een gesprekje (totaal 60 minuten). Dit arrangement wordt speciaal aangeboden voor de senioren onder ons en kan thuis worden gegeven.


Lomi Lomi massage
Een intense, rustige, ritmische en respectvolle lichaamsmassage. Een massage waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Hierbij zijn de bewegingen lang en vloeiend over de volledige lengte van het lichaam. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een lendendoekje. De Lomi Lomi massage wordt gegeven op een oliebestendig hoeslaken. Hierdoor kan er tegelijkertijd boven en onder het lichaam gemasseerd worden. Dit geeft een extra gevoel van koestering, omvatting en gedragen worden. Veelal vallen gedachten weg en wordt je hoofd “stil”. Dit geeft een diepere ontspanning. Deze van origine Hawaiiaanse massage helpt om fysieke, emotionele en mentale stress los te laten. Lichaam en geest worden op een liefdevolle manier in harmonie gebracht.

Polariteitsmassage
Deze massage zorgt voor een betere energie doorstroming in het lichaam. Het helpt om blokkades op te heffen en het lichaam te ontspannen. Hij wordt gegeven over de kleding heen. Ik leg mijn handen zachtjes op verschillende plaatsen op het lichaam en laat de energie door het lichaam stromen. Tijdens de massage wordt het lichaam ook zachtjes gewiegd en gerold wat diep ontspannend en koesterend werkt. Mensen die het moeilijk vinden om aangeraakt te worden en problemen hebben op het gebied van intimiteit kunnen veel baat hebben bij deze massage.