Zonlicht is heerlijk


Door wie

Leonie van der Zon (1966).

Ik kom uit een groot gezin en ben de jongste van 5 kinderen. Door het werk van mijn vader hebben we in mijn jeugd in diverse landen en continenten gewoond. Hierdoor kwam ik al jong in contact met verschillende mensen en culturen. Door al deze ervaringen in diverse landen heb ik vaak afscheid moeten nemen en opnieuw relaties leren aangaan. Ook heb ik een brede kijk op mensen en hun levenswijze gekregen. 

Door mijn interesse besloot ik de 4-jarige beroepsopleiding Core-energetisch therapeut te gaan volgen. Dit gaf mij het inzicht dat werken met mensen, ze begeleiden in hun proces van bewustwording, zelfreflectie en eigen liefde mijn pad is. Iets wat alleen maar sterker is geworden na diverse persoonlijke gebeurtenissen in mijn leven.
Ook heb ik een opleiding gevolgd voor integratieve masseur. Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarin liefde en respect voor de mens en zijn lichaam voorop staan. Het helpt om mensen lichamelijk en geestelijk te ontspannen, overtollige stress te verwijderen en energieblokkades te verminderen.
Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie SBLP en het NIBIG.

Mijn wens is om mensen thuis te laten komen in hun eigen lichaam en opnieuw in contact te brengen met hun innerlijke levenskracht en liefde.

Vanuit mijn praktijk werk ik met meerdere professionals samen.


Marjolein van Belle

Marjolein haar praktijk is gevestigd in Instituut Sansoma in Doorn. Hier werkt  zij als Core Energetisch therapeut en energetisch coach. Ik heb haar leren kennen als een fijngevoelige, doortastende en warme vrouw. Haar website is www.bellein.nl
We geven samen themaweekenden en Free Core Moments.

x


Jeanneke Kempen

Jeanneke heeft jarenlange ervaring als lichaamsgerichte psychotherapeute. Ik heb haar leren kennen als een integer, helder voelend en betrokken vrouw met een flinke dosis humor. Zie ook website www.buitengewonerelaties.nl
Vanaf 2017 assisteer ik bij haar doorlopende vrouwengroep.

 


x